Nieuwe producten in 2014

Hier kondigen wij onze nieuwe producten aan.
Plaats reactie
Michelle de Haan
Site Admin
Berichten: 50
Lid geworden op: 14-06-2012 20:45

Nieuwe producten in 2014

Bericht door Michelle de Haan » 12-01-2014 06:08

In 2014 gaan we weer een hoop nieuwe producten toevoegen aan de website.

Nieuwe producten voor januari 2014

1. De maten 0,8x2,8 en 0,8x3,3 worden onderdeel van het vaste assortiment in messing, brons en RVS. Gedurende de komende maanden hopen wij van deze metalen ook andere maten op te nemen in het vaste assortiment. Dit betekent dat ze sneller en in grotere hoeveelheden beschikbaar zullen zijn.

2. Nieuwe sluitingen. Ik heb er in afzonderlijke draden al een aantal aangekondigd, waaronder nieuwe karabijnhaken en kapitelsloten.

3. Kleine schubben van plastic (polycarbonaat) De eerste batch komt over enkele dagen binnen op de voorraad. Deze nieuwe schubben zijn 60% van het gewicht van aluminium en bijzonder sterk. Ze zijn beschikbaar in zwart en in doorzichtig. Ze zijn o.a. fantastisch voor scaleflowers. Foto's volgen zodra ze binnen zijn.

4. Grote schubben in zwart RVS.

5. Kleine RVS splitringen voor schubben. We hebben een eerste kleine batch binnen. Deze zijn bedoeld voor armour-makers. Splitringen zijn dubbele ringen die vergelijkbaar zijn met sleutelringen, wat zorgt dat je er armours mee kan maken die nagenoeg onverwoestbaar zijn.

5. Bedels met sterrenbeelden. Enige tijd geleden krijgen we 7 van de 12 modellen binnen. De andere modellen laten nog even op zich wachten, maar we willen deze eerste 7 alvast met jullie delen. Foto's volgen.

Plaats reactie